Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Edzői vélemény

2010.07.13
"A szombati "TÍZFORRÁS TORNA" a régi időket jutatta az eszembe, amikor a járásban több községnek is volt csapata és igen jó hangulatú tornákat rendeztünk, a soproni csapatokkal kiegészülve. A "szomszédvárak" meghívták egymást és nem az irigykedés volt a jellemző a csapatokra, hanem a barátság. Lehet, hogy öregszem és én is nosztalgiázom? Nem baj, jól esik!

 

A mostani torna szerintem jól sikerült, köszönhetően azoknak a személyeknek akik kezükbe vették a technikai lebonyolítást.(Szandra, Edina)

Mint már említettem a hangulat egy - két súrlódástól eltekintve, és a gulyás-parti sem úgy sikerült, ahogy a kitalálók eltervezték, nagyon jó volt.

Sajnálatos módon két komolyabb sérülés is történt. () Kívánok utólag is mielőbbi felépülést a hölgyeknek! 

A torna színvonala a résztvevő csapatok tudásszintjének megfelelő volt és ezt a megyei bajnokságban szereplő csapatok hozzáállása is segítette.

Köszönet a saját csapatunknak, mert mint tudjuk a mi csapatunkban is vannak tudásbeli különbségek, de mindenki próbált a játéklehetőséggel élni. A tapasztalatok feldolgozása az elkövetkezendő edzések munkája lesz."

                                           Feri bácsi

 

Feri Bácsi!

Köszönjük! 

Hajrá S.A.K.K.! Csak így tovább! 

A sérülteknek a csapat nevében is jobbulást kívánunk!

(szerk.)